7 hónap börtön trollkodásért

2011. 03. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A tech.hu kifejezetten barátságos hely, itt az esetleges negatív véleményeket is teljesen normális hangnemben fejezik ki az olvasók. De máshol biztos ti is találkoztatok már olyan kommentelőkkel, akiknek kijárt volna néhány nap elzárás. A hírben szereplő pasi 7,5 hónap börtönt kapott, de ez még talán kevés is, ahhoz képest, amit művelt.

A 29 éves, Brisbain-ben élő Bradley Paul Hampson halott gyerekek emlékoldalán mocskolódott a Facebookon. Egy 12 évesen elhunyt fiú tribute oldalára általa mókásnak tartott Photoshop remekműveket közölt a fiúról, egy nyolcéves kislány site-ján pedig azzal "poénkodott", hogy ő ölte meg a gyereket.

Mindezt persze nem a saját nevében tette, hanem egy olyan ember bőrébe bújt a Facebookon, akit a haverjai már egyébként is zaklattak a neten.Valószínűleg ennyi még kevés lett volna az hét és fél hónaphoz, de a házkutatáskor a nyomozók kábé 200 olyan képet találtak a számítógépén, amin gyerekeket bántalmaznak.Ugye most már ti is egyetértetek abban, hogy kevés a büntetés?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top