9 Oscar a Sony-nak!

2010. 03. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Legalábbis ami a formatervet illeti. Ugyanis az iF Design Awards kilenc díjjal jutalmazta a japán gyártó munkásságát. Két aranyérem és hét további díj a 2010-es gálán.

Az International Forum Design Awards egy 1953 óta létező rendezvény, ahol a világ kisebb-nagyobb gyártói versengenek egymással, hogy stílusos és felhasználóbarát eszközeikkel elkápráztassák a sokat látott zsűrit.

Idén több, mint ezer cég, 39 különböző országból mérkőzött meg a 2010-es iF termékdíjért, amely verseny során több mint 2,486 nevezés érkezett a nemzetközi zsűrihez.

Ebből a sokadalomból 778 díjat osztottak, de mindössze 50 termék kaphat aranyérmet, amiből a Sony kettőt is elvitt. A 2010-es díjazottak közt van az aranyérmes extrém vékony ZX1-es BRAVIA tv, a szintén „aranyos” és szintén nagyon vékonka TX1-es ultrakompakt fotómasina, de találunk a Sony díjazottak között két VAIO laptopot, egy Blu-ray házimozi rendszert és két Handycam videókamerát is.

Az összes Sony díjazottat itt találjátok, és ha van egy kis időtök nézzetek körül a cég dizájntörténelmében, vannak mókás darabok.

>


Szerző

tech.hu



Scroll to Top