A HP kibővíti t410 családját

2012. 07. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A HP új taggal bővítette a t410 Smart Zero klienscsaládot, amely virtuális asztali környezetet akár két kijelző támogatásával

 

A HP most mutatta be új szoftverét, a HP Velocityt is, amivel a virtuális asztali környezetek hálózati teljesítménye, a szolgáltatás minősége javítható. A HP Velocityt – többek között - a HP t410, t510 és 1610 vékonykliensekre előre telepítik.

A HP t410 Smart Zero kliens fogyasztása és ára alacsony, rugalmasan használható különböző virtualizációs és asztali felhő környezetekben, ahol a felhasználók az adatokat a szerverről vagy a felhőből érik el.

A HP Velocity szoftver a HP vékonykliensekre és az adatközpont szerverére telepítve lehetővé teszi az üzleti és kormányzati IT menedzserek számára, hogy valós időben kövessék nyomon a hálózati aktivitást és optimalizálják a hálózat teljesítményét és a végfelhasználói élményt.

HP Velocityt arra tervezték, hogy optimalizálja a vékonykliens hálózatokat, melyeken a sávszélesség-éhes alkalmazások, és a távoli eléréssel vagy mobileszközökkel dolgozók, akik nem optimális hálózati kapcsolatokat használnak, lassulást okozhatnak. Mindezt a hálózati csomag-veszteség hibák korrekciójával valósítja meg, anélkül, hogy újraküldené a csomagot, így megakadályozza az észrevehető kimaradásokat. Enyhíteni tudja az olyan típusú szűkületeket is, amikor egy alkalmazás egyszerre több hálózaton fut.

 

A HP Velocity egyedülálló hálózat-felügyelő eszközeivel a rendszergazdák azonnal rögzíthetik az információkat naplófájlba, felismerhetik, hogy mi van káros hatással a hálózatra, és megoldhatják a problémákat. A HP Velocity gyorsabb, mélyebb hálózati felügyeletet és optimalizálást tesz lehetővé.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top