Ősszel jön a Modern Warfare 3

2011. 05. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Activison szerette volna minél tovább fokozni a sóvárgást az új CoD játék után, de mivel rengeteg pletyka szivárgott már ki, előrehozták a bejelentést. A Modern Warfare 3 ősszel kerül piacra, az orosz inváziót kell benne megállítani.

A széria legutóbbi epizódja, a Black Ops igen durva eredményeket produkált, így természetesen komoly figyelem kísérte a következő rész készítését. Egy ideje nyilvánvalóvá vált, hogy a Modern Warfare 3 lesz a következő eleme a franchise-nak, amit az Infinity Ward, a Sledgehammer Games és a Raven Software közösen fejleszt.

A Kotaku értesülései szerint a történet azzal indul, hogy az oroszok meglepetésszerűen lerohanják Amerikát. A játékosnak 15 küldetés áll majd rendelkezésére, hogy leszámoljon az ellenféllel, melyek során orosz titkosügynök és SAS kommandós bőrébe is belebújik. Természetesen felbukkan néhány régi karakter, például Price százados és "Soap" MacTavish is.

Az infók mellett néhány teaser videó is felkerült a netre, amelyek túl sok infót nem hordoznak ugyan magukban, de a rajongók idegeinek további feszítésére tökéletesen alkalmasak. A fő helyszíneket emelték ki bennük, New Yorkot, Londont, Párizst és Berlint. A játék november 8-án kerül a boltok polcaira, de június elején az E3-on már láthatjuk akció közben is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top