Készüljünk együtt a Die Hard miatti útlezárásokra

2012. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
„A Good Day to Die Hard” című film forgatása a mai nap folyamán fog elkezdődni. A hatóságokkal együttműködve teljesen meg fogják bénítani a város életét, de velünk felkészülhettek a várható kellemetlenségekre.

Már tegnap lezárták az V. kerületi Szabadság tér volt MTV székház előtti részét, mivel a filmesek mától ott forgatnak. Ettől megváltozik a Szabadság tér Vécsey utca és Széchenyi utca közötti szakasz úgy, hogy az egyirányú Vécsey utca forgalmi iránya megváltozik, ami a mélygarázs forgalmát azonban nem érinti.

Ma és kedden a VII. kerületi Vörösmarty utca, Király utca és Wesselényi utca közötti szakaszán, valamint a Jósika utca, Csengery utca és Izabella utca közötti szakaszán lesz forgatás, így a környék ennek megfelelően mindkét nap 6 – 20 óra között le lesz zárva a forgalom elől. Csak ha ott laktok, mehettek arra gyalogosan, a helyszínt biztosító kísérettel. Ebben az időszakban az autósok számára a megállás is tilos lesz ezen a területen.

Az érintett útszakaszok a következők:

Csengery utca Jósika utca és Dob utca közötti szakaszaVörösmarty utca Király utca és Wesselényi utca közötti szakasza,Jósika utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakasza,Dob utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakaszaA Wesselényi utcát, illetve az Izabella utcát érintő felvételek idején a közúti forgalom legfeljebb 5 percre leállhat.

A 74-es troli Vörösmarty utcai megállóhelye a forgatás ideje alatt 30 méterrel előbbre kerül.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top