Mobil mobiltöltő

2011. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az okostelefon jó dolog, csak éppen minél nagyobb a teljesítménye, és minél csillivillibb a kijelzője, annál gyorsabban lemerül. Éppen ezért a fanatikus okosteló-tulajok többnyire beszereznek valamilyen pótkütyüt, amivel bárhol, bármikor tölthetik. A Sanyo töltője mindegyik telefonhoz jó, aminek van USB kábele.

Több ismerősöm is vett a HTC Desire-jéhez is olyan pót-töltőt, amivel konnektor nélkül, bárhol, bármikor pótolhatják az elveszett energiát, vagy legalábbis egy részért. Ennek a kütyünek az a hátránya, hogy ezt is előzetesen fel kell tölteni. Ráadásul más telefonnal nem használható, nem tudnak mást "megkínálni" egy kis árammal, ha valaki más kifogyott volna.

A Sanyo a másik oldalról közelítette meg ezt a két problémát, és olyan töltőt készített, ami ceruzaelemről működik, és USB-kábellel lehet rácsatlakozni. Persze az Eneloop Mobile USB Boosternek is megvan a maga hátulütője, hiszen ez esetben a teló USB kábelét is magunkkal kell hurcolnunk, és elemet kell vennünk. Viszont bármelyik telóval működik, aminek van USB-s madzagja.Japánban árulják, viszont beszerezhető a Japan TrendShopból is, 69 dollárért, azaz 13 ezer forintért.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top