Két új iPhone még idén?

2011. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Néha csendesedik, de sosem szűnik az iPhone pletykacunami. Megbízhatónak tűnő források megint azt állítják, hogy még idén jön új készülék - szerintük mindjárt kettő is. Az egyik a már többször említésre kerülő olcsóbb modell lehet.

Tegnap volt éppen négy esztendeje, hogy megkezdték a később szédületes karriert befutó iPhone árusítását. A jeles alkalom a régi szép időkön való merengés mellett az új pletykák kivesézésre is alkalmas, hiszen ismét megerősítést nyert (persze nem hivatalos forrásból), hogy még idén ősszel új készülékkel rukkol elő az Apple.

Méghozzá mindjárt kettővel, véli a Deutsche Bank egyik elemzője, Chris Whitmore, aki szerint itt az Apple-nek itt az ideje meghódítani a high-end után a középkategóriás készülékek piacát is.

Ezért úgy gondolja, a következő csúcsmodell, az iPhone 5-ként emlegetett verzió mellett egy ráncfelvarráson áteső olcsóbb készülék is elkészülhet. A korábbi 3G - 3GS váltás mintájára 4S kódnéven emlegetik ezt a típust, aminek az ára Whitmore szerint 350 dollár körül lenne a legideálisabb.

Hogy mi lesz ebből, az még természetesen kérdéses, elvégre az Apple nem kommentálja a találgatást. Mindenesetre tényleg jó lenne, ha rövidesen a boltokba kerülne a következő iPhone generáció, mert egyesek kínjukban már zöldségből fabrikálnak maguknak új Apple okostelót...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top