A Star Wars elfér a zsebedben!

2010. 04. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Bármikor előránthatod ezt a ketyerét, ha úgy érzed, neked a Csillagok Háborújának útmutatására van szükséged. Yoda, Obi-Wan, C-3PO és a többiek örökérvényű mondatai mindig segíteni fognak.

Ez a ketyere tipikusan olyan, aminek gyakorlati haszna nincs, de mégis kéne. A Bullshit gombbal is így voltam annak idején, aztán mégis milyen jól jött. Annyira hasznos volt, hogy néha a gomb segítségével tudtam jelezni, ha valaki értelmetlenségeket beszél, hogy az akkori főnököm megkért: szerezzek neki is egyet. (Ez nem a Bigyológus volt, de tudtommal neki is van.)

A Star Wars kulcstartót sokkal több szituban lehet alkalmazni, mint a Bullshit gombot. A segítségedre lehet, amikor könyörögnöd kell valakinek, amikor erőt kell valakibe öntened, vagy amikor nincs arra szó, mekkora bajban vagy. Csak meg kell nyomnod valamelyik gombot, és máris jön a bölcsesség! ##198397##

Amint a videón is látszik, hatféle hangeffektet tud: egy-egy idézetet Leiától, Yodától, Obi-Wantól és C-3PO-tól, de van rajta fénykard-hang és Darth Vader-légzés is. Az én teljes boldogságomhoz kéne még rá egy R2-D2 hang és egy "Negola derzsi vuldegger" is... de talán így is megér tíz dollárt. A ThinkGeek-nél kapható.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top