Apró 'púdertartó-mobil' az Alcateltől

2010. 01. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A francia telefongyártóról nem lehetett sokat hallani mostanában, de nemrégiben olyan hírt kaptunk, hogy egy QWERTY-s, ám igazán csajos mobillal készülnek, aki akár nálunk is megjelenhet.

A négyzet alakú, púderdobozra emlékeztető, összecsukható mobil jól illik egy női táskába, mivel igen pici: a vastagsága 20,7 milliméter, az oldalai pedig 70,6 milliméter hosszúak. A franciák is követik a manapság népszerű trendet, ezért mindenféle, a közösségi hálózatok elérését megkönnyítő eszközökkel találkozhatunk benne.

Az OT-808 kijelzője 2,41 hüvelykes, a kamerája pedig 2 megapixeles, és - más Alcatel mobilokhoz hasonlóan - webkameraként is használható. 80 megabájt a memóriája, de microSD kártyával 8 gigáig bővíthető.

Kérdés, hogy elég lesz-e az online lehetőségek kihasználásához az EDGE, illetve hogy érdekli-e a lányokat a különleges forma és a QWERTY billentyűzet. Annak ellenére, hogy a rózsaszín mellett csillogó szürkében is kapható, egyértelműen a nők a célközönség ugyanis. Szintén kérdés még a "mikor, hol és mennyiért?", erre pontos válaszaink nincsenek, de a hírek szerint lehetséges, hogy itthon is találkozhatunk vele.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top