Árulj füvet a Facebookon!

2011. 06. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Aki unja a Farmville-t és társait, elege lett a virtuális gabonából meg a cuki rózsaszín tehenekből, az rövidesen izgalmasabb tevékenységgel is agyonütheti üres óráit a Facebookon. A Weeds Social Club nevű alkalmazásban ugyanis marihuánát kell árusítani.
Gondolom sokan ismerik a Weeds című, itthon Nancy ül a fűben címmel vetített sorozatot, aminek rövidesen elstartol a következő, immáron hetedik évadja. A sorozat Nancy Botwin dolgos hétköznapjairól szól, mely során jelentős mennyiségű füvet árusít ki egy máskülönben idillinek tűnő kertvárosban.
A hetedik évad hamarosan indul, így a Showtime csatorna, melynek a Weeds az egyik legsikeresebb sorozata, egy kis Facebook támogatást eszelt ki mellé. A végeredmény egy játék lett, amiben (minő meglepetés) marihuánát kell eladnunk, hogy ezzel biztosítsuk megélhetésünket és ne árverezzék el a házat a fejünk fölül.

A játék során más facebookozókkal is interakcióba léphetünk, illetve leszűkíthetjük a kört saját ismerőseinkre. A sorozatban megismert galibák visszaköszönnek a Weeds Social Clubban, meg kell birkóznunk a rendőrséggel, az adókkal és ügyesen kell lavírozni a szervezett bűnözés mérsékelten szimpatikus képviselői között is.A játék egyelőre béta fázisban van, de ha itt felveszitek az alkalmazásaitok közé és megadjátok az e-mailcímeteket, talán bekerülhettek ti is a tesztelők közé. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből - a szülők például nyilván nem repesnek majd, ha azt látják, hogy csemetéjük mariskát árul az osztálytársainak, még ha csak virtuálisat is. (Azon se lepődjünk meg, ha esetleg kiderül, hogy egy ügyes víruskampányról van szó...)


Szerző

tech.hu



Scroll to Top