Az ASUS bemutatta a K laptopcsalád tagjait

2012. 05. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Még jobb felhasználói élmény a 3. generációs Intel® Core™ processzorokkal,az exkluzív SonicMaster Lite audiorendszerrel és az akár háromszor hosszabbakkumulátor-élettartammal

 

 

Az új ASUS K sorozatú noteszgépekkel a felsőkategóriás funkciók teljes köre válik elérhetővé egy jóval megfizethetőbb piaci kategóriában legmodernebb technológiák előnyeivel felruházva. A szupervékony és  fantasztikusan könnyű gépek alumínium borítást kaptak és megtalálható bennük egy exkluzív SonicMaster Lite audiorendszer is. Az új, 3. generációs Intel® Core™ processzorok és az NVIDIA® GeForce® 600-as sorozatú grafikus rendszere gyorsabb és simább feldolgozást eredményez, és számos ASUS-technológia – a Super Hybrid Engine II azonnali bekapcsolási funkció, az IceCool és a SuperBatt – járul hozzá a átgondolt, kielégítő felhasználói élményhez. Az új noteszgépek jól tükrözik az „ASUS DNA” néven emlegetett tervezési filozófiában megfogalmazott alapértékeket: az elkötelezettséget a gyönyörű kivitel, a kiemelkedő hang, az intuitív érintés és a teljeskörű felhő (cloud-) szolgáltatások mellett, amelyek mindegyike az örömteli felhasználói élményt erősíti.

Még kifinomultabb megjelenés

A K sorozatú noteszgépek vadonatúj külsőt kaptak: luxusminőségű anyagokat használunk a gyártásnál az ujjakat még jobban kényeztető, még tartósabb hordozható PC-k gyártása érdekében. Az egyéni élmény és a személyesség érdekében a vásárlók színsémák széles köréből választhatnak, vörös, kék, rózsaszín, fehér, koromfekete és sötét indigó elsődleges színekkel. A K család minden tagja egy erős, mégis könnyű alumíniumborítást kapott a csuklótámaszon a mobilitás és a kényelmes használat érdekében; az eredmény pedig egy vonzó, áramvonalas körvonalú, vékony termék lett, hasonlóan az ASUS noteszgéppalettájának más tagjaihoz.

Lenyűgöző hangok

A K sorozatú noteszgépekben első alkalommal jelenik meg az ASUS exkluzív ASUS SonicMaster Lite audiotechnológiája. A nagyobb hangszórókamrák, a nem kívánt rezgéseket és torzítást csökkentő, erősebb anyagok, valamint a továbbfejlesztett audiofeldolgozás révén a SonicMaster Lite professzionális szintű hanggal ruházza fel ezeket a nagyszerű értéket kínáló noteszgépeket. Kibővül a hangok tartománya, javul a mély hangok teljesítménye, kiemelődnek az énekhangok – egyszerűen jobban szól a zene és a filmek, de még a videokonferenciák is jobban hallhatók.

Kiváló teljesítmény a legmodernebb Intel® és NVIDIA® mobil platformokkal

Az ASUS az Intel® 3. generációs Core™ processzorait, így pédául a Core™ i7-est használja a K sorozatban. Az új technológiákkal az áttervezett noteszgépek jobb grafikus teljesítményt és még sokoldalúbb többfeladatos működést nyújtanak. Könnyedén lekörözik a K sorozat korábbi generációit a gyorsabb és nagyobb teljesítményű feldolgozás révén, és az NVIDIA® GeForce® 600 sorozatú grafikus processzorok alkalmazásával még akadásmentesebb multimédiás szórakozást és játékot kínálnak. A kiemelkedő válaszkészség, az okostelefon-szerű használhatóság érdekében az ASUS Super Hybrid Engine II technológia képes szó szerint 2 másodperc alatt bekapcsolni a gépet alvó módból, hogy ne kelljen többé hosszan várakozni az újraindításra, és akár két hétig is képes fenntartani a készenléti módot.

A felhasználók kényeztetése exkluzív funkciókkal

Az ASUS hagyományaihoz híven, vagyis hogy a lehető legjobban felszerelt, a felhasználóra lehető legjobban odafigyelő noteszgépeket szállítsa, az új K sorozat is egy sor olyan ASUS technológiával felszerelve érkezik, amelyek fontos kezelhetőségi problémákat oldanak meg. Az IceCool technológia például hűvösebben tartja a csuklótámaszt a kényelmesebb gépelés érdekében; a SuperBatt energiagazdálkodási funkció pedig a szokásos noteszgépekhez képest akár háromszorosra is képes megnövelni az akkumulátorok töltési ciklusainak számát. Megnőtt a touchpad is a pontosabb irányítás érdekében, és immár több ujjal is vezérelhető; a stílusos, különálló gombos billentyűzet pedig rugalmasabb, mégis erősebb billentyűkkel lett megerősítve. Mindezek együtt hozzájárulnak a kategóriában egyszerűen másutt nem létező, kiemelkedő felhasználói élményhez.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top