Már a boltokban az LG Optimus L7

2012. 05. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja legújabb Android operációs rendszerrel és kiemelkedő multimédiás tulajdonságokkal

 

Az LG Optimus L7, az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja már megvásárolható a hazai boltokban. A kategória legnagyobb, 4,3 hüvelykes kijelzőjével büszkélkedő LG Optimus L7-en a Google legújabb, Ice Cream Sandwich Android operációs rendszere fut. A készülék időtálló stílussal hódít a funkciók és könnyű használhatóság feláldozása nélkül.

Az LG Optimus L7 meglehetősen keskeny, mindössze 8,7 milliméteres, fém dekorációs éleivel és a házba simuló gombjaival megtestesíti az L-Style elegáns és formaorientált filozófiáját. A 4,3 hüvelykes, hatalmas kijelzőjén kényelmes az olvasás és bármilyen képi tartalom megtekintése.

Az LG Optimus L7 okostelefon már gyorsabb és okosabb elődeinél, mutatja ezt az is, hogy az Android Ice Cream Sandwich verziójával van felszerelve. Amellett, hogy egyedi kezelőfelülettel lett ellátva, a multitasking funkciót sokkal jobban sikerült felgyorsítani.

Az LG Optimus L7 5 MP –es automata fókuszú, LED vakus kamerát kapott.

„A kifinomult külsővel és elképesztő teljesítménnyel büszkélkedő LG Optimus L7 tökéletes választás azoknak, akik számára az esztétikum és a megbízhatóság egyaránt fontos szempont okostelefon vásárlásakor.” - nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

A készülék elsőként Európában kerül piacra május elején, majd az ázsiai bevezetés után világszerte elérhető lesz.

Legfontosabb termékjellemzők:

Chipset: MSM 7227A (Cortex A5 1GHz)

Memória: (maximum) ~2,7 GB belső tárhely / micro SD támogatás (maximum 32 GB)

Kijelző: 4,3 colos NOVA WVGA

Kamera: Hátsó 5.0 MP AF LED vakuval / Első VGA

Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Akkumulátor: 1700 mAh

Méret: 125,5 x 67 x 8,7 (mm)

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top