Az igazi Star Wars zenelejátszó

2011. 11. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A masszív tech-őrült Csillagok Háborúja rajongó kütyüarzenáljából nem hiányozhatnak a legendás droidok. Ez az R2-D2 nem sokra menne a Birodalmiakkal szemben, viszont rendkívül muzikális lelkületű.

Első blikkre jópofa photoshop-poénnak tűnt, de minden jel arra mutat, hogy valódi termékről van szó. A Star Wars MP4 Player egy miniatűr R2-D2 figura, ami a belsejében egyebek mellett egy 2 gigás háttértárat rejt, amin kényelmesen elférhet a dupla trilógia összes soundtrackje.

A termékfotón látható kis menü eléggé photoshop- vagy legalábbis matricagyanús, mindenesetre ez alapján videókkal és képekkel is boldogul a ketyere. Hogy teljes legyen a kép, a füttyögő-sípoló kisrobot bőbeszédűbb cimborája, C-3PO is felbukkan, méghozzá fülhallgató formájában.

A lejátszó a csetlő-botló bádogembert ábrázoló füles nélkül is szuperál, bár a figura elején található hangszóró minden bizonnyal jócskán alulmúlja a legócskább tízéves kínai zsebrádiók hangminőségét is. A Toysrus.com-ról megrendelhető potom 50 dollárért - bár most épp nincs raktáron, biztos a Birodalom tehet erről is...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top