Bringatyó

2009. 08. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
OSLOH Spoke naci Alapvetően nem elektronikai, de, ha technikai sportnak tekintjük a kerékpározást, máris közelebb vagyunk rovatunkhoz. És amúgy is támogatjuk az outdoor tevékenységeket. Feltételezem, olvasóink között is szép számmal akadnak kerékpárosok is, akár életvitelszerűen használják a gépet, vagy csak hétvégén. Van nekik egy jó gatyónk.

Általában onnan lehet megismerni a bringás egyedet, hogy jobb lábán térd alá felhúzott a nadrág. És jó esetben egy kerékpár is van mellette. Az Osloh ruhagyártó cég drótszamarasoknak készít felsőruházatot, s most a „Küllő” márkanevű nadrágjából hozott ki egy speciális darabot. A gatyát egyaránt ajánlják futár munkához, vagy terepre, a lényeg, hogy bringa legyen alattunk, mert specialitásait ahhoz tervezték.

A szövetet víz,- és portaszító, valamint baktérium elleni bevonattal kezelték, ami az igénybevétel során fokozottan fellépő szaghatásokat hivatott megszüntetni, de legalább is csökkenteni. Az állítható derékrész hátul magasított, és az ülőrésznél megerősített, és velúrral bélelt a naci.

A bal hátsó zseb felett kialakítottak egy u-lakat tartót, kifejezetten Kryptonit Evo Minihez, de ha szerencsénk van, mással is kompatibilis lehet. A jobb lábszár megerősített, és természetesen össze patentozható, hogy így védjük a bezsírozódás ellen. Ezek mellett találni még mobilzsebet, rejtett belső zsebet pénznek, kulcsnak, de oldalzsebei is vannak. Mindezek mellett dekoratív hímzéssel tették még egyedibbé, és menővé a gatyót.

Egyedül az ára húzós, illetve nagyjából annyi, mint egy márkásabb farmeré, de avval szemben biztosak lehetünk benne, hogy mindenképp tartósabb, és biciklizéshez kényelmesebb viseletet kapunk. Futároknak, vagy megszállott bringásoknak mindenképpen ajánlott.

>


Szerző

tech.hu



Scroll to Top