Bunyó és varázslat érintőkijelzőn

2010. 03. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nemrégiben Ágoston17 már beszámolt nektek egy közkedvelt ütős-vágós játék iPhonera való megjelenéséről, amit a Namco megirigyelhetett, ugyanis bejelentették az anno nagy sikernek örvendő Tekken című játék almás telefonos átiratát.

Megmondom őszintén, talán már kinőttem a játékok világát, ám olykor endem is elkap még a hevület és nagy vehemenciával vetem magam a pofonok közé, ha kell. Természetesen csak a PS2-m által kínált virtuális térben teszem mindezt, viszont néha olyan jó lenne a dokinál, vagy más hivatalokban eltöltött várakozási időt egy kis pofozkodásra fordítani. Természetesen nem a velem várakozókra gondolok, pedig... :o)

No de maradjunk a témánál! A Namco játékfejlesztő cégnek köszönhetően hamarosan az iPhone 3G és 3GS tulajok a birtokukban tudhatják a sokak által oly sokat nyüstölt és oly sok verzión keresztülment Tekken almás változatát, amiről még sajnos eleddig nem derült ki, hogy egy egyszerű PSP-s frissítés, vagy kimondottan iPhonera fejlesztették. No de mindegy is, a lényeg, hogy ezentúl bárhol is legyünk, csak előkapjuk a zsebünkből telefonunkat és már ereszthetjük is egymásnak Jin-t Heihachi-val, vagy akár a medve testű Kuma-t a kick boxos Hwoarang-gal. Sajnos a pontos megjelenés dátumára még várni kell, ami nem is lehet olyan messze, ha a Namco már bejelentette a játékot. Ám a bizonyíték a megjelenésére, az App Store-ban való felbukkanása lesz.

>


Szerző

tech.hu



Scroll to Top