Dugi füles alváshoz, puskázáshoz?

2010. 05. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Alapvetően Sleep Phones, azaz Alvófüles néven árulják ezt a ketyerét. De én azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon puskázáshoz lehet-e valami hasznát venni?

A Sleep Phones alapvetően egy fejpánt, amibe úgy elrejtették a fülhallgatót, hogy az nem látszik kívülről. Bárhol, bármikor észrevétlenül lehet vele zenét hallgatni tehát, és ez nem csak akkor jön jól, ha nagy zajban szeretnénk szundítani egy kicsit.

Alternatív felhasználási módként eszembe jutott még a fárasztóan sokat beszélő nénik elleni "küzdelem" és a puskázás is. Az előbbinél egyértelmű, hogyan használható, a puskázásban viszont nem vagyok biztos, hogy kivitelezhető. Először is, meg kell győzni a tanárt, hogy annyira izzad a homlokunk a dolgozat közben, vagy annyira szégyelljük a pattanásainkat, hogy mindenképpen fejpántban szeretnénk megírni a dolgozatot. Aztán pedig olyan hangfelvételre is szükség van, amin pont az szerepel, ami nekünk kell. Ráadásul lehetőleg megfelelő sorrendben, hogy ne kelljen léptetnünk az MP3 lejátszónkat, mert az feltűnő...

Na mindegy, ha puskázáshoz nem is, irodai szunyáláshoz csak jó lehet a Sleep Phones. 40 dollárba kerül a ThinkGeek-nél.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top