Nyerj egy Becker GPS-t, vagy egy Clint rádiót!

2010. 05. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Újabb játék, újabb nyeremények! Nincs más dolgod, mint elolvasni ezt a rövid fejtágítót, hogy mindent megtudj!

A dolog egyszerű:

Ha hozzáteszel a közösséghez, megjutalmazunk, méghozzá pontokkal! És ha Te vagy májusban a legjobb, akkor Tiéd lehet a minőségi Becker navigáció, vagy a Clint Wi-Fi rádió!

Még mindig itt vagy? :D

Akkor egy kicsit részletesebben:

Minden hónapban gyűjtesz pontokat (automatikusan), ha itt vagy velünk a tech. hu-n. Most cserébe, mivel értékeljük ha itt vagy, a Milcom Hungary és mi megajándékozunk két remek ketyerével.

A játék kezdete 2010 május 7, vagyis mostantól, hogy ezt a kis cikket olvasod, a vége pedig 2010 május 31. 23:59!

A két nyereményt pedig azok között sorsoljuk ki akik, ezalatt a kicsit kevesebb, mint egy hónap alatt a legaktívabbak! 

Tehát hiába van a nagy "öregeknek" akár több ezer pontja, ha ők csak pl. 1000 pontot gyűjtenek májusban, egy lelkes, pörgős "zöldfülű" újonc pedig 1001 pontot szerez, akkor Ő lesz benne a TOP 10-ben, akik között sorsolunk!

És a PONTOK:

 

Blogger cikk publikálása a főoldalon = 1000 pontBLOGOLJ!!! Mi meg olvasgatunk és ha egyedi a stílusod, érdekes a téma, vagy csak egyszerűen bejön nekünk az iromány, kitesszük a tech.hu főoldalára és már megy is az ezer! pont.NE MÁSOLJ! Ha publikálás után vesszük észre (mi sem vagyunk tökéletesek, csak majdnem :) hogy valahonnan loptad a cikk egy részét, vagy egészét, akkor bizony 2000 pontot vonunk le a kopipésztelő júzertől. Tudjátok: Tisztaság, fél egészség! Csak tisztán, tekkerek!!!

Új ketyere feltöltése = 100 pont(TÜRELEM! Nekünk minden ketyerét ellenőriznünk kell és csak utána jelenik meg az oldalon)

Ha beteszel egy cuccot a ketyeréid közé = 30 pont(mielőtt nagyon megörülnél a "könnyű pénznek" 15 ketyere után már nem jár pont, csak a boldogság, hogy neked olyanod is van)

Ha kiveszel egy cuccot a ketyeréid közül = -30 pont

Új kép feltöltése = 2 pont(ha ketyeréhez töltesz fel plusz képet, vagy a profiodba, vagy akárhova)

Kép törlése = -2 pont(akkor is ha mi töröljük, mert mondjuk prűdek vagyunk, pedig nem, de ez egy teki oldal)

Új videó feltöltése = 20 pont

Videó törlése = -20 pont(nem mondom el még1x)

Ketyereparkban az adatok, funkciók kitöltése, adatonként = 10 pont(minél részletesebben kitöltöd az általad feltöltött bigyó adatlapját, annyiszor 10 pontot kapsz)

Ketyere ADMIN általi törlése = -200 pont(hiszen mégiscsak az a legfontosabb a ketyereparkban, hogy hiteles legyen!)Uccu neki, vesd el magad!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top