Facebookra is jön az Angry Birds

2011. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A dühös madarak és kerge sertések epikus küzdelme lassan minden említésre méltó platformon megjelenik, hamarosan a Facebookot is meghódítja a játék. A hírek szerint picit más lesz, mint amihez eddig hozzá lehetett szokni.

Még a disznók is “lájkolnák” a madaras játék oldalát, de mivel nincs hüvelykujjuk hozzá, a Facebook-felhasználók tehetik ezt meg helyettük. Ezzel fogadja az érdeklődöket az Angry Birds játék hivatalos Facebook-oldala, és e sorok megszületésekor 1.330.229-en áll a számláló, vagyis meglehetősen sokan éltek a lehetőséggel.

A játék összesítésben az egészen elképesztő 75 millió letöltés fölött jár a statisztikák szerint. A régi szép iPhone idők után megjelent Androidra is, majd beindult a henger, jött a Windows 7 és XP alatt futtatható verzió, bekerült a PlayStation minijátékok közé, illetve WP7-re is elkészítették.

A fejlesztő Rovio időközbenúgy döntött, ideje belekanalazni egy újabb, ezúttal is igen tekintélyes méretű húsosfazékba, így hamarosan már a Facebookon is játszhatunk a vírusként terjedő játékkal. Pontos részleteket még nem tudni, de annyit elárultak, hogy az élmény egy kicsit más lesz, mint amit az eddigi platformokon megszokhattak a userek, azt pedig külön kiemelték, hogy a malacoknak több szerep jut majd.

Aki nem akar lemaradni a legfrissebb infómorzsákról, annak javasolt a Tetszik gomb használata, a játék Facebook-oldalán közlik majd az aktuális tudnivalókat, illetve exkluzív tartalmakhoz is hozzá lehet majd így jutni.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top