Gólyaláb cipő project - VIDEÓ

2010. 07. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Adi Marom designer, feltaláló és persze iPhone fan is egyben. Hogy mi sül ki belőle, ha valaki egyszerre rendelkezik az elébb felsorolt tulajdonságokkal? Hát a Short++ névre keresztelt liftcipő.

Megkockáztatom, hogy a bevezetőben említett hölgyemény nem tartozik a colos emberek táborába, ugyanis legutóbbi munkája, mely még csak koncepció képében létezik, az apróbb népeket célozza áldásos tevékenységével.

##213238##

A szerkentyű tulajdonképpen majdnem úgy néz ki, mint egy snowboardos kötés (annyira nem is), ebbe kell beleállnia a fellegekbe vágyó júzernek. A „papucsok” mindegyikébe levegős emelőt épített a kisasszony, melyet egy külön erre a célra írt iPhone applikációval lehet irányítani lenről fel, vagy éppen felről, le. A telefonnal egyelőre csupán a magasságot lehet vezérelni, ám remélem, hogy a későbbi „frissítésben” már benne lesz a szerkentyűre szerelt LED-ek kapcsolgatásának lehetősége is.

##213239##

Nos, nem tudom, hogy egy ilyen holminak mennyire lehet létjogosultsága a piacon, mindenesetre a Discovery Channel stábja figyelemreméltónak találta a szerkezetet, ugyanis egy szösszenetnyi rövidke snittben már be is mutatták Adi Marom találmányát.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top