Google TV live! VIDEÓ

2010. 07. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Kicsit megtévesztő a cím, hiszen még nem érhető el a Google új szolgáltatása, de nemrégiben egy videót kaptunk a termékről!

Nem is olyan régen volt, hogy bejelentették ezt az új szolgáltatást, de már akkor is nagy volt az érdeklődés utána. Még májusban bigyológus írt is róla, miszerint a cég hatalmas bevételre számíthat. Ezek után mi a teendő? Éheztetik a népet, hónapról-hónapra kiszivárogtatnak egy-két infót és a megjelenésekor csak úgy folynak be a dollár milliók a kasszába, valljuk be jól csinálják :).

##211637##

Na de ne kanyarodjunk el ettől az egyaránt impozáns és hasznos dologról. Az Android alapokra építő Google TV garantáltan ki fogja elégíteni minden vágyunkat, ha akarunk chat-elünk, YouTube-on lógunk vagy esetleg ránézünk virtuális farmunkra, tehát gyakorlatilag le sem kell ülnünk öreg számítógépünk (de hosszú szó) elé. Akinek ez esetleg kevés lenne, annak figyelmébe ajánlom a Google szolgáltatásait, melyek hasznosnak bizonyulhatnak, mint például a Google Translate, mellyel idegen nyelvű filmünk alá feliratot készíthetünk, vagy a Maps, Earth és hasonló finomságok.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top