Megint megváltozik a Google menü

2011. 11. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Még mindig nem fogyott el az átdizájnolás lendülete a Google házatáján. Mire nagyjából megszoktuk a Google+ funkciókkal turbózott fekete egyentoolbart, már el is köszönhetünk tőle.

Az egységes kép kialakítása érdekében a Google+ esetében megismert dizájn szép lassan megjelent a többi fontos Google szolgáltatáson is, a fekete felső menüsorral együtt. A keresőóriás termékeinek könnyebb elérhetősége mellett a Google+ funkciók kaptak még rajta hangsúlyt, itt jelennek meg az értesítések és bármikor megoszthatunk rajta keresztül a Google közösségi oldalán.

A hivatalos Google blogon azonban tegnap bejelentették, hogy a cirka fél éve tartó átdizájnolás hullám nem ért még véget, és elérte a végzet a fekete menüsort is. A sáv eltűnik, a Google+ funkciók pedig az adott termék fejlécében, a Google logóval egy sorban kapnak helyet.

A termékek közötti navigációt a továbbiakban egy függőleges menüsor váltja ki, amit az egérrel a logóra parkolva csalogathatunk elő. A változtatást folyamatosan teszik majd elérhetővé a felhasználóknak a következő napokban.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top