Új köntösben a myVIP (x)

2011. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A tavaszi megújulás elérte az egyik legrégebbi és legismertebb hazai közösségi szájtot, a myVIP-et is. Az oldal kívül-belül átalakult, szebb és átláthatóbb környezet fogadja a látogatókat. A megújulás örömére országos “Ki mit tud” is várja az eddig fel nem fedezett tehetségeket.

A myVIP még 2006-ban indult és bár azóta több módosításon is átesett, idén elérkezett egy újabb, nagyszabású átalakítás ideje. A megújulás többet takar egyszerű ráncfelvarrásnál, az egész oldalt érintette.

A felhasználói felület átalakításánál és az egyes funkciók újragondolásánál is az volt a fő szempont, hogy az attraktív megjelenés mellett egyszerű kezelhetőséget is biztosítsanak. Ennek köszönhetően az új, frissebbnek ható arculat könnyebben használható menüpontokkal párosul. Az oldal természetesen továbbra is testreszabható marad a cserélhető témák jóvoltából.

A megújulással egyidejűleg országos “Ki mit tud” is indult az oldalon, ahol több kategóriában is megmutathatjátok, hogy milyen tehetségesek vagytok. A nyertesek, akiket az egy-egy játékciklus alatt a többi felhasználó szavazata juttat el a dobogó csúcsára, komoly jutalomban részesülnek, érdemes tehát jelentkezni.

Az interaktivitás jegyében ezentúl mindenki véleményt nyilváníthat a Nap kérdése menüpont alatt, komoly és vidámabb témákban egyaránt. Mivel a tavasz a szerelemről szól, a myVIP Randi is új külsővel próbál segíteni a magányos lelkeknek, hogy megtalálják párjukat. Mindemellett játékok, videók és webrádió is várja a felhasználókat.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top