USB billentyűzet – VIDEÓ!

2010. 06. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Na ez igen! Nem szoktam lelkesedni az áj kiegészítőkért, de ez bejön! Pláne, hogy nem csak áj cuccal működik! Ha szeretnél igazán lassan, de lehengerlő stílusban gépelni, itt a durva cucc!

Ez a srác rendesen beteg. Jack Zylkin nem írógépszerelő, így ha elküldöd neki a nagyi régi gépelőmasináját, nem fogja megjavítani, de mindenképp digitálosiccsa, jóárasítva. Némi berhelés és hekkelés után 200 dodóért átalakít bármilyen régi gépet USB-s billentyűzetté.

##207489##

A legszebb, hogy papír helyett iPad tartónak is használhatjuk. Remek. Lassú, hangos, de olyan a fíling, mint egy nenonnadrágos (értsd 80-as évek) Daryl Hannah filmben, ahol a vidéki lány felmegy nújorkba és aerobikzokniban, (szigorúan) fehér tornacipőben olyan cikkeket ír a nagyi írógépén hogy az egész Nagy Alma érte rajong, majd jön a Don Johnson frizurájú lovag fehér buboréktetős Targa PorsÁ-ban és elveszi feleségül, de csak azután, hogy a lányt kirúgták, mert közbe kiderült, hogy mégsenemse nagymenő divattdíva, de megalapítja a saját divatlapját, ami három nap alatt híresebb lesz, mint a Vogue, az Elle és a Burda együttvéve.

Na szóval pont ilyen a fílingje. Természetesen Jack saját maga is kukázik (na jó, piacozik) magának régi gépelőgépeket, és ezeket is meg lehet venni nála, de ezek már ötszá’ dodóba fájnak. Az jutott még eszembe, hogy ha már így összejöttünk, akkor miért nem lehet azt az ájpedet rendesen betekerni a papíradagolóba és esetleg, tényleg csak a móka kedvéért kis kalapácsokra cserélni a betűfejeket, csak hogy legyen valami konkurenciája az iPad-darálós bácsinak.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top