Van egy jó ötleted?

2010. 12. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Lapul egy remek szoftver vagy szolgáltatás ötlete a zsebedben, de nem tudod, hogyan állj neki a megvalósításnak? Érdemes megnézned, hogy a GarázsProjekt segíthet-e benne!

A Microsoft Garázsprojektje fiatal ötletgazdákat kíván támogatni. Olyan szoftver- vagy szolgáltatás ötleteket karolnak fel, amelyek kidolgozására, megvalósítására, végül pedig piacra vezetésére szoftverfejlesztő cégek alakulhatnak.A szervezők elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de bárki részt vehet a programban, aki megvalósításra alkalmas elképzeléssel jelentkezik.

Ahogy nézem, nem pénzbeni tőkét biztosítanak az ifjú ötletgazdáknak, inkább szellemi tőkét, legalábbis anyagi ígérettel sehol nem találkoztam. Persze ettől még nem kell lebecsülni a kezdeményezést, ugyanolyan fontos az ilyen jellegű tudás is, mint az anyagi háttér.Ez azt jelenti, hogy konzultációkat és workshopokat tartanak az ötletgyárosoknak, üzleti és technológiai szinten. Utóbbit természetesen minden esetben az illető ötletéhez igazítják, de az előbbi csoportokban fog történni.Bővebb infót a www.garazsprojekt.com oldalon találtok. Jelentkezik valaki valamivel? Vagy ismertek valakit, aki érdekel? (Az ötletet nem muszáj lelőni, nehogy valaki lenyúlja :))



Szerző

tech.hu



Scroll to Top