Végre élőben is lájkolhatunk

2010. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Milyen diszkrimináció már, hogy csak a neten lehet nyomkodni a Like gombot, élőben meg nincs ilyesmire lehetőség? Persze ez nem lesz sokáig így, ugyanis hamarosan kapható lesz a "Like pecsét".

A Nation dizájnstúdió készítette el a Like pecsétet, arra gondoltak, poén lesz rányomni a papírokra, amikkel foglalkoznak. Pár nap alatt akkora érdeklődés alakult ki körülötte, hogy most már éppen gyártót keresnek a termékhez. Ha minden igaz, a héten kiderül, mikortól lesz kapható és mennyiért.

Biztosan hülyeség, de ha ésszerű áron lehetne kapni valahol a közelben, nekem kéne, poén. Persze kéne mellé egy Dislike gomb is, és simán el tudom képzelni, hogy hamarosan ez is jön. Valószínű, hogy a dizánjstúdió hamarabb hallgat a felhasználói igényekre, mint a Facebook. (Zuckerbergéknek ugyanis állítólag azóta rinyálnak a Facebook-használók egy "Nem tetszik" gombért, amióta a "Tetszik" megjelent, persze hivatalos fronton azóta sem történt semmi az ügyben.)

Na, de vissza a pecséthez: már csak azért is kéne nekem IRL Like gomb, mert rávenném édesanyámat, aki tanár, hogy a csillagos ötös dolgozatokra ezt is nyomja rá. Tuti ő lenne a legmenőbb tanár a suliban.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top