3 dimenziós hang és kép

2010. 10. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az LG újabb 3 dimenziós tartalom megjelenítésére képes terméket dob piacra, egy keskeny és egyedi formatervezésű 3D Blu-ray Sound Bar formájában. A 4. 1 csatornás LG HLX55W 430 watt teljesítményű, full surround hangzással büszkélkedik, mind emellett falra szerelhető, így még kevesebb helyet foglal.

Amint elterjed a háromdimenziós tartalom, az LG HLX55W ideális platformot képez majd a 3D Blu-ray lejátszáshoz. A készülék az LG 3D TV-ivel együtt gondoskodik arról, hogy a felhasználók a háromdimenziós mozikban megszokott módon otthon élvezhessék a legújabb 3D filmeket.

A HLX55W megjelenésében visszafogott vékony, falra szerelhető Sound Bar és a szobában tetszés szerint elhelyezhető, vezeték nélküli mélynyomónak köszönhetően a hagyományos surround hangrendszereknél kevesebb helyet foglal, hangminősége és hangereje viszont annál erősebb. A 3D Sound Bar 430 watt teljesítménnyel és a 4.1 csatornás full surround hangzással büszkélkedik. Az LG Hanggaléria hat üzemmódja (például a VSM Plus, a párbeszédkiemelés (Clear Voice) vagy az MP3 felkonvertálás) emellett lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyéni igényeiknek megfelelő hangzást válasszanak.A HLX55W az intelligens technológiát és az elegáns felépítést további olyan jellemzőkkel hangsúlyozza, mint a beépített Wi-Fi és a DLNA. A NetCast funkcióval a készülék az online elérhető képek és videók széles tárházát biztosítja a felhasználóknak, a Gracenote technológia pedig információt kínál a filmben felcsendülő kísérőzenével kapcsolatban. A Sound Bar támogatja közvetlenül az iPod-ról és a külső merevlemezről történő tartalmak lejátszását is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top