35 colos, Sony FullHD dohányzóasztal– VIDEÓ!

2010. 05. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A japán gyártó talán megirigyelte azt a felhajtást, amit anno a Microsoft digitális asztala kapott, ám akik ilyen dohányzóasztalra vágynak nemsoká megvehetik a Sony verzióját is.

A Microsoft interaktív asztala kevés országban kapható és a 11 ezer eurós induló árat kevés földi halandó engedheti meg magának. Ennek ellenére hotel-láncok, étterem-lánc tulajdonosok, illetve Disneyland is vásárolt már, vagyis megvan az a piac, ahová érdemes ilyen tapicskolható dohányzóasztalokat gyártani.

##200525##

A svájci Atracsys fejlesztette a japán Surface-t és a Sony az egész világon forgalmazni fogja ezt a 35 colos, FullHD felbontású érintőképernyős asztalt. Az atracTable képes érzékelni a felhasználók mozgását, nemét, korát, nem csak érintéssel, de gesztusokkal is vezérelhető és természetesen az asztalra helyezett eszközöket (mp3 lejátszó, mobiltelefon, kamera) is képes érzékelni és vezeték nélkül kommunikálni velük. Az árat a gyártó nem közölte, de pár hónapon belül a boltokban lesz világszerte az atracTable, úgyhogy ez sem maradhat sokáig titokban.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top