A legújabb sztárfüles

2011. 06. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Monster cég arról (is) nevezetes, hogy különféle hírességek részére gyárt fülhallgatókat (= celebek nevével adja el a termékeit). A legújabb választásuk kellemes csalódás.

A vállalat állandó arca Dr Dre, de dolgoztak már olyan sztárokkal is, mint Justin Bieber vagy Lady Gaga. A legújabb partnerük ezen nevek után picit furának tűnhet: az 1969-ben alapított R&B és funk együttes, az Earth, Wind & Fire tiszteletére adtak ki egy fülhallgatót, Gratitude néven. (A kellemes csalódás annak szól, hogy olyan, igazi hangszereken játszani tudó embereket tiszteltek meg, akiknek felszolgálnak alkoholt a kocsmában, és még a cuccaik is egész vállalhatóak... ha értitek, mire gondolok...)

A hírek szerint a fontópiás füles tervezésében valóban aktívan részt vett a banda, hogy semmilyen hang- vagy dizájnbeli részlet fölött ne tudjanak elsiklani a mérnökök. Állítólag kifejezetten úgy alkották meg a fülhallgatót, hogy tökéletesen visszaadja az élő felvételek harmóniáját. Ráadásul kényelmesen ül a fülben, és remekül ki is zárja a környezetet.

Az Earth, Wind & Fire Gratitude fülhallgató szeptemberben érkezik, és az árát egyelőre még nem közölték.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top