Hajlékony kijelzővel jön a Note

2012. 06. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nem megerősített hírek szerint a Samsung kifejlesztett egy olyan kijelzőt, amit az új Galaxy Note-ban fognak kipróbálni először.

 

Dél-koreai lapértesülések szerint a Samsung új óriás okostelefonja valamikor októberben fog megérkezni. 5,3 hüvelykes kijelzőjével még mindig úttörőnek számít a piacon, de azt ne felejtsük el, hogy pont emiatt nem volt sikeres a most piacon lévő készülék (bármit is állítanak a lapok).

Az MK Business News nevű korai lap tegnap egy cikkében kihangsúlyozta, hogy az új készüléket a Samsung speciális, saját fejlesztésű hajlékony képernyőivel fogja szerelni. Habár ez nem olyan lesz, mint egy újságpapír, de az eddigieknél vékonyabb és strapabíróbb lesz.

A lap emellett arra is rávilágít, hogy négymagos processzorral és az eddigieknél nagyobb kijelzővel fog érkezni. A mostani Note-ok különlegesen érzékenyek a véletlen leesésekre, melyből adódóan nagyon sok telefon tönkrement. Másik probléma az akkumulátor üzemidejével van, ami a kijelző miatt megnövekedett terhelés miatt gyorsan lemerül. Elvileg a Samsung mérnökei ezekre a problémákra is megoldást találtak.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top