Így lát Téged a Project Natal - VIDEÓ

2010. 04. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Bár már régóta tudunk róla, még mindig hatalmas az érdeklődés a Microsoft játékkonzoljának legérdekesebb kiegészítője iránt. A Project Natal segítségével semmilyen kontroller nem kell majd ahhoz, hogy kézzel-lábbal kapálózhassunk a tévé előtt. Most pedig beköltözünk a gép testébe és megmutatjuk, hogyan lát téged a Natal.

Idén debütál a Natal. Ez már szinte biztos. Az mindenesetre jó hír, hogy a Microsoft nem kapkodja el a dolgot és nem akar félmegoldással a nagyérdemű elé állni. Remélem, hogy a Project Natal tényleg annyira jó lesz, mint ahogy azt gondoljuk.

Ebben az esetben pedig még a marketingfogásokra sem lehet panaszunk, hiszen csakúgy mint a nagy PR guru Apple, a Microsoft is időről időre csepegtet némi infót, hogy a kíváncsiságunkat ébren tartsa.

##197426##

Egy Tel Aviv-i bemutatón, nagy plénum előtt mutatkozott be az Xbox 360 hardverének lelke, vagyis hogy mit lát az érzékelő, amit majd a konzoltulajdonosok a saját gépükhöz csatlakoztatnak.

Az első videón az is tisztán látszik, hogy a Natal szeme, akkor sem jön zavarba, ha két játékost kell szemmel tartania. Alig várjuk az első éles bevetést!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top