Írógépnarrátor Rendőrakadémikus - VIDEÓ

2010. 06. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Remélem mindenkinek megvan a Rendőrakadémia első (és természetesen legjobb) része. Az egyik ikonikus figura Larvelle Jones a szájzsonglőr. Közben Larvelle megöregedett, kiderült, hogy a valódi neve Michael Winslow és éppen írógépeket szinkronizál! Igen! Írógépeket! Szinkronizál! Szájjal!

Az írógépek történetét öleli fel ez a 21 perces! film, ahol a mi drága szájzsonglőr Májkelünk minden jelentősebb írógép hangját utánozza az 1895-ös Barlock Mod. 4-estől, egészen az 1983-as Olympia Monika Deluxe modellig. Figyelemreméltó a koncentráció (értsd: meditációból irtózatos szemgúvadás) és profizmus amivel egy ilyen, hát ööö… finoman fogalmazva is érdekes feladatnak nekiáll.

##208101##

Hogyan kérte fel őt erre Ignacio Uriarte rendező és milyen okból forgat bárki filmet az írógépekről? De azt hiszem ez lényegtelen. Csukd be a szemed és képzelj magad elé egy csinos gépírónőt (természetesen korhű ruhában) és hallgasd Mr. Winslow-t.

Egyszerre beteg és zseniális. A hangmérnököknek pedig borzasztó hajlongásos kalapemelés! Aki pedig esetleg nem lenne tisztában Larvelle Jones munkásságával a Rendőrakadémia című filmből, tessék:

##208105##



Szerző

tech.hu



Scroll to Top