Keanu Reeves-t megihlette az internetes mém

2011. 06. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A hét teki-celeb híre következik: a "szomorú" Keanu Reeves a róla szóló internetes mémből merített inspirációt egy könyvhöz.

Maga a kiadvány nem lesz túl hosszú, inkább albumnak tekinthető. Könnycseppek látszó tintapacák lesznek benne mindenféle depis képaláírásokkal. Az utolsó oldalon például ez fog állni: "Mindig lehet rosszabb." A kötet címe Óda a boldogsághoz, és mindössze 4000 példány jelenik meg belőle Angliában. Poénból, haverokkal kezdte összerakni összerakni a jegyzeteket, miközben valami szomorú, érfelvágós zene szólt a rádióban, aztán úgy döntötték, tényleg megcsinálják.

Gondolom, mindenki találkozott már a mémmel, ami egy paparazzo-fotóból indult, picit több mint egy éve, és azóta az egész világot bejárta. Egy rajongó tavaly június 15-ére még egy “Vidítsuk fel Keanut!”-t napot is szervezett. Nem csupán a szomorú képek miatt, hanem mert a színésznek egyébként sem könnyű az élete, például a kislánya halva született, a húga pedig leukémiás. Az anonim rajongó arra biztatott mindenkit, hogy kedves emailekkel és ajándékokkal próbálja meg felvidítani a sztárt, vagy adakozzon rákkutató központoknak, ahogyan ezt Mr Reeves is tette több ízben.

A jelek szerint a kampány végül elérte a célját, és tényleg megérintette a színészt, még ha nem is túl vidám végeredménnyel.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top