Közeleg a Nokia új kommunikátora

2011. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Biztos mindenki emlékszik rá, mekkora hatalmas dolognak számítottak annak idején a Nokia kommunikátorai, a menő vérbeli üzletemberek csak ezekkel nyomultak. Most itt a finn gyártó legújabb üzleti telefonja, az E7.

Április 11-én érkezik a hazai üzletekbe az E7, és ahogyan már az utóbbi időkben a Nokia telóktól megszokhattuk, magyar tartalmak is letölthetők lesznek rá.

A gyártó ígérete szerint a Nokia E7 közvetlen, biztonságos és valós idejű elérést nyújt a felhasználóknak üzleti e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez, feladataikhoz és a vállalat címtárához a Microsoft Exchange szervereken keresztül.

Az Office Communicator Mobile alkalmazással pedig elérhetővé válnak a jelenléti funkciók és a vállalati azonnali üzenetküldés. Emellett a Nokia E7 - mint ahogyan az egy üzleti mobiltól elvárható - alkalmas a Microsoft Office dokumentumok kezelésére, a táblázatok áttekintésére vagy prezentációk olvasásáre, szerkesztésére és akár bemutatására is a beépített HDMI csatlakozónak köszönhetően.

A készülék dönthető, 4 hüvelykes, a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és teljes billentyűzettel rendelkezik. Természetesen ehhez a mobilhoz is jár a Nokia ingyenes navigációja, az Ovi Maps.A 16 GB belső memória mellé 8 megapixeles, kettős LED vakuval felszerelt kamerát kapott a gépezet, ami HD videók készítésére is alkalmas.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top