Még egy androidos LG

2010. 04. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Reméljük, nem unjátok még az androidos mobilokat! Mi ugyanis nem tudunk velük betelni, de a gyártók is így vannak ezzel. Az LG most például az Optimussal, azaz a GT540-es modelljével jelentkezett.

A gyártó szerint a készülék egyszerű és kényelmes használatot biztosít azok számára is, akik először találkoznak okostelefonnal. Mint azt már a címben is említettük, Android fut rajta, ám az nem derül ki a gyártó közleményéből, melyik verzió. Mindenesetre ennek minden örömét élvezhetik a felhasználók, a Google alkalmazásoktól kezdve az Android Marketig, és természetesen a közösségi oldalak is kiemelt szerepet kaptak.

Az LG Optimus GT540 médialejátszójával a felhasználók közvetlenül, külön kódoló használata nélkül nézhetnek DivX és Xvid videókat, a multimédiás tartalmak böngészése pedig a 3D előnézetet kínáló galériával is történhet. A telefonba szerelt 3 megapixeles kamera támogatja a geotagging, az automatikus arccímkéző, illetve az arcot különböző műveletekhez rendelő technológiákat, így egyszerű a multimédiás tartalmak létrehozása és megosztása. A beépített videószerkesztő „storyboard” funkciójával a videókhoz közvetlenül a telefonon adható zene és felirat.

A telefon mindezek mellett 3,5 jack kimenetet, Bluetooth 2.1 kapcsolatot, A-GPS-t, 32 GB bővíthető microSD memóriát, valamint négy, testre szabható indulóképernyőt nyújt.

Árról és elérhetőségről egyelőre nincs infó, de azt tudjuk, hogy fehérben, rózsaszínben és feketében is jön.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top