Olcsó androidos mobil az LG-től

2011. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ma jelentette be az LG, hogy már kapható itthon is az egyik legújabb androidos mobiljuk, az Optimus Me. A 2,8 hüvelykes, kapacitív érintőképernyővel felszerelt készülék ideális lehet olyanoknak, akik még csak most akarnak megismerkedni az okostelefonokkal.

Az ezüst-fekete színben kapható LG Optimus Me P350 a gyártó szerint olyan intuitív kezelőfelülettel bír, amivel az is elboldogul, aki először fog okostelefont a kezébe. Viszont a telóban megtalálható Google Mobile Service funkciók kielégítik a technikai beállítottságú fogyasztók igényeit is.

Az LG Optimus Me 2,8 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel, az internet böngészést nagyban leegyszerűsítő Android 2.2 operációs rendszerrel és közösségi hálózati funkciókkal igyekszik megnyerni az újdonsült okostelefon-vásárlókat.A 12 mm vastag mobil 600 MHz-es processzorral, microSD kártya bővíthetőséggel és 1280mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik.Mindez kártyafüggetlenül 45-50 ezer forintért lehet a tiéd, de a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál is kapható, ott nyilván akadnak különféle kedvezmények.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top