Rövid szöveges üzenet menet közben

2010. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Számtalan esetben előfordulhat, hogy az embernek az utcán loholva kell megírnia egy sms-t, ami bizony a mi tereptárgyakkal teletűzdelt fővárosunkban akár egy jó kis pofáraeséssel is végződhet. Nem úgy, ha Androidos okostelefonunk fel van vértezve a Road SMS applikációval.

A kis programocska tulajdonképpen egy szöveges üzenetíró platform, melynek hátterét mi magunk választhatjuk ki egy listából, melyek között szerepel egy igencsak figyelemreméltó megoldás. Háttér helyett az orrunk elé terülő látványt mutatja a kijelző, melyen egy áttetsző mezőben kapott helyet a virtuális qwerty billentyűzet.

A dolog úgy működik, hogy a „hátteret” kiválasztva aktiválódik a hátlapi kamera, így az üzenetíró platform az elénk terülő látványba illeszkedik bele. Elvileg ez a lehetőség a Samsung Galaxy S i9000 készülékben gyárilag benne van, ám aki nem ezzel a típussal rendelkezik, az se maradjon le a jóról alapon, a gyártó hamarosan felteszi a samsungapps.com oldalára, hogy bárki számára elérhető legyen. Kíváncsian várom!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top