Samsung M7600 - a DJ telefon

2010. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung kitalálta a telefont, amivel simán megmixelheted a számaidat, a beépített DJ funkcióval.

A telefont a Samsung CD formájúra tervezte, hogy még a legtudatlanabbak is rájöjjenek, hogy a legfőbb feladata a zenék lejátszása, és Szerkesztése. A hangszórói nagyon fejlettek. Van benne B&O Ice power és DNSe hangetchnika, ezenkívül 5.1-es térhangzásra is beállítható a kicsike.

Amint a Samsungtól már megszoktuk, ebben a csúcstelefonban is érintésérzékeny amoled kijelző van. A képernyő 2,8 colos, és 16 millió színt bír megjeleníteni. A telefon DJ funkciója elérhetővé teszi, hogy speciális effektusokkal, vagy esetleg más számok részleteivel bővíts az eredeti zeneszámot. Ha a mixed annyira megtetszett, akkor még el is mentheted, aztán újra megmixelheted, addig ismételve ezt, ameddig rá nem ismersz az eredeti számra.

A zenelejátszó funkcióban a könnyebb eligazodás kedvéért beágyaztak egy Find Music alkalmazást, amiben könnyedén keresheted a számaidat. A könnyebb léptetésért, és a "szexibb" kinézetért a telefon a lemezborítók képeit ikonnak használja, amikkel tovább görgetheted, vagy elindíthatod a kiválasztott zenét.

A telefon ezeken kívül jó minőségű képeket, és tévében is kiváló minőségű videót tud készíteni a beépített 3,2 megapixeles kamerájával. A zenekedvelőknek ez a telefon elmaradhatatlan kellék.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top