Teljes filmek ingyen a YouTube-on

2010. 08. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A videómegosztó elindította a Movies szolgáltatását, ahol teljes filmeket lehet megnézni, full igyen. Egyelőre 400 film található az adatbázisban, és nyilván nem a legújabb kasszasikereket pakolták fel, de maga a kezdeményezés azért ígéretes.

A YouTube Movies szekciójában kategóriák szerint lehet keresni, vannak dokumentum- és életrajzi filmek, akció- és kalandfilmek, vígjátékok, horrorok, krimik, drámák és rajzfilmek. Emellett külön kategóriát kaptak az indiai filmipar remekei, a bollywood-i filmek.

Ahogy nézegettem a listát, egyetlenegy film tűnt ismerősnek: a Life in a Day trailere, amiről mi is írtunk már korábban. Persze akadt egy-kettő, ami felkeltette az érdeklődésemet, de egyelőre nem tűnik valószínűnek, hogy ezentúl minden estémet a YouTube Movies előtt fogom tölteni, odafagyva a monitorra. (Persze ha nagy rajongója lennék Bruce Lee-nek és Jackie Channek, lenne miből válogatnom :))Viszont nem húzom a számat, egyrészt, mert ingyen/ajándék lónak nem nézzük a fogát, másrészt pedig még rengeteg jó dolog kisülhet belőle.

Frissítés 2012.01.31: A fenti lehetőség jelenleg nem érhető el magyar IP címről, proxy vagy VPN használatával lehet megkerülni a földrajzi akadályokat.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top