TOP 5 locsolkodó ketyere

2010. 04. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A húsvét nekünk férfiembereknek a locsolkodásról szól! Mi imádjuk, a hölgyek többsége kevésbé rajong eme tradícióért. Pedig sokat finomodott a jéghideg kútvíztől a Chanel parfümig tartó skálán a folyamat. Én azt mondom tekkerek: VISSZA A HAGYOMÁNYOKHOZ!!! Vizespólót akarunk látni minden lányon húsvétkor!!! Íme a legjobb öt eszközök amire szükséged lehet…

Gyerekkorban csokitojásért, tinikorban zsozsóért, fiatalember korban flörtért és alkoholért, később pedig azért locsolkodunk, hogy ne legyen családi harag :) Most főleg a tinikhez és fiatalemberekhez szól a cikkem, de minden korosztály bevállalhatja ezeket a csodásan büntető eszközöket.

1. Pisztolyspricc 1.0Ez a legegyszerűbb és még otthon is elkészíthető. A locsolófej helyére való, pontos célzást segítő pisztoly formájú markolat, hogy a víztakarékosság és a póló maximális nedvességtartalma között húzódó tengelyen a leghatékonyabbak lehessünk. Biztosan használható amennyiben a célszemély kertes házban lakik, merészebbek saját kertjükbe is rendelhetik az áldozatokat, így kényelmesen a karosszékből letudható az egész húsvéti hercehurca. A második esetben különösen figyeljünk az időzítésre, hiszen a célszemélyek nem találkozhatnak egymással, különben fuccs a bulinak.

2. Pisztolyspricc 10.0Az előző verzió messze csúcsrafejlesztett változata. A robotikus locsolófej 10 órán át képes ceruzaelemről üzemelni (azért ez épp elég lássuk be) és távirányítással üzemeltethetjük. No comment!

3. Mobil zuhanykabin

Hordozható, bár némi organizációt igényel, de a végeredmény önmagáért beszél. Ezt a frappáns kis tasakot vízzel feltöltve, a verandán, ajtóban (merészebbek akár a lakásban is) megfelelő magasságban elhelyezve tökéletes locsolkodó eszközzé válik.

4. Instant vízbombatöltőEzen eszköz a rapid rajtaütések kitűnő eszköze, mivel a lufik folyadék utánpótlását oldja meg pillanatok alatt. Inne már csak a célzóképességeteken múlik, a hatékonyság. Az idilli kép senkit se tévesszen meg. Ez a cucc atom!

5. VizbombavetőMaximális hatékonyság és mobilitás. A locsolóeszközök Rolls Royce-a. Brutalitás, pontosság elképesztő minőségben. Azt gondolom ez a csodafegyver nem szorul további magyarázatra. A 4-es számú vízbombatöltővel kombinálva maga a tökéletesség.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top