Vedd meg az első között a Galaxy SIII-at

2012. 06. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Telenor egy egészen exkluzív esemény keretein belül fogja piacra dobni a Samsung Galaxy SIII-at.

 

A Samsung új készülékének bemutatója után magyarországon elsőként a Telenor kínáltában fog megjelenni. Sokan elég nagy jelentősséget tulajdonítanak annak, hogy elsőként, vagy az elsők között vehessék kézbe új készüléküket. Erre kínál egy egészen jó lehetőséget a Telenor. Június 5-én délután, 17:00 órától a vállalat a Mammut II-ben fogja várni az érdeklődőket és a leendő SIII tulajdonosokat.

Amellett, hogy Magyarországon a Mammutban fogák eladni az első Galaxy SIII-at, a Telenor egy egészen jó lehetőséget kínál a vásárlók számára. Aki új elõfizetéssel, vagy bónusz programban hûséggel vásárol Samsung Galaxy S III-at, az 0 Ft-ért kaphatja meg a Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et Hipernet 21 előfizetéssel (2 éves tarifahűséggel).

A Hipernet 21 csomag előfizetési díja havonta 6090 Ft. Mindenki, aki ennek az akciónak keretein belül él ezzel a lehetőséggel, annak a havidíj 50%-át a Telenor el fogja engedni a hűség teljes időtartama alatt.

Fontos tudnivalók a Mammutban található üzletek június 5-i nyitva tartásával kapcsolatban: A Telenor Mammut I magasföldszintjén és második emeletén található üzlete 2012. június 5-én 18:00 óráig tart nyitva. A Mammutban található Telenor üzletek 18:00-19:00 óra között zárva tartanak. 19:00 órától az üzletben kizárólag Samsung Galaxy S III készüléket értékesítenek azoknak, akik elõtte sorszámot kértek a Mammut II bevásárlóközpont földszintjén található regisztrációs pultoknál. A Samsung Galaxy S III értékesítés a készlet erejéig tart.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top