Rugalmas egér

2011. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Microsoft Arc Touch egér nem csak a szép, letisztult dizájnnal hódít, de praktikusságával is: a flexibilis kialakításnak köszönhetően testreszabható, így tökéletesen passzol minden használó kezéhez.

Az egerekből méret és forma alapján egyaránt kismillió verzió létezik, hogy az apró női kacsóhoz éppúgy megtaláljuk a számára legkényelmesebbet, mint a norvég favágó lapátkezéhez. A Microsoft némiképp formabontó Arc Touch egere más irányból közelít a kérdéshez, a mérete fix, viszont bárki testre szabhatja egy pillanat alatt.

Az egér teste ugyanis rugalmas és hajlítható, így elvileg minden kéztípushoz és -mérethez passzolni fog használat közben. Ha épp nem használjuk, csak teljesen egyenesítsük ki, így kikapcsoljuk a készüléket. Ebben az állapotában leginkább egy minimál távirányítóra emlékeztet, ha utazunk, ez jól jön, hiszen így még kisebb helyet foglal a csomagban.

A görgőt érintésérzékeny felületre cserélték, a másik két gomb hagyományos kialakítású. Az akkumulátora a gyártó szerint akár 6 hónapot is kibír egy töltéssel. Az Amazonon jelen pillanatban 50 dollárért vesztegetik, ami voltaképpen egész jónak mondható, tavaly év végén ennél magasabb összeget rebesgettek.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top