Vandálkodjunk az iPhone hangjával!

2011. 06. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Skullcandy nevét eddig talán a skater-punk stílus kedvelői körében népszerű fülhallgatókról lehetett megjegyezni. A csapat legújabb zajkeltője már jóval hangosabb fajta, ráadásul a gördeszkásoknál egy kategóriával idősebb rockrajongóknak, valamint zenészeknek is megdobogtathatja a fémszívét.

A Vandal Speaker Dock alapvetően iPhone és iPod dokkoló, amelyet olyan dizájnnal láttak el, ami leginkább a brutális gitárerősítőkre emlékeztet. Még az aranyozott Skullcandy felirat is hasonlít kissé a legendás Marshall erősítők logójára.

Persze nem csak a dizájnnal próbálják eladni a Vandal-t, a belsőségek miatt valószínűleg a hangzással sem lehet gond. A 21 Wattos tényleges teljesítményű prüntyögőben két 80 milliméteres hangszóró mellett a magas hangokra kihegyezett 19 milliméteres csipogó (tweeter) is figyel. Aki nem valami Apple-kütyüt szeretne kihangosítani, az se keseredjen el, hagyományos jack aljzat is figyel a dokkolón, amivel gyakorlatilag bármilyen hangforrást rápattinthatunk. Az árral azért sikerült kissé meghökkenteni, a 180 dollár barátok közt is 34 ezer forint...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top