Nevetséges ügyvédi felszólítás

2010. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Kedvenc geek webshopom, a ThinkGeek olyan ügyvédi felszólítást kapott, hogy attól kódult... az oldaluk a röhögéstől. Már az is mókás, hogy a Nemzeti Disznóhús Bizottság küldött nekik felszólítást, de az sem semmi, hogy miért!

Vannak a ThinkGeeknek olyan fake termékeik, amiket csak poénból raknak fel. Ugyanúgy néz ki az adatlapjuk, mint az igazi termékeiké, de ha a megrendelés gombra kattintasz, olyan szöveg ugrik fel, hogy haha, átvertünk, április bolondja. Ilyen volt a kémkedő plüssmaci, amiről mi is beszámoltunk, és ilyen volt az unikornisz-húskonzerv is.

Ez utóbbi szúrt szemet a National Pork Boardnak, és emiatt ment nekik az ügyvédi felszólítás. Azzal volt baja a Nemzeti Disznóhús Bizottságnak, hogy a geekek azt a szlogent találták ki az unikorniszhúshoz, hogy "the new white meat". Márpedig a National Pork Board szlogenje a "the other white meat", és ez így nem oké szerintük.Annyira bizarr az egész, hogy azt hittem, a thinkgeek-es fiúk csak poénkodnak, amikor leírták a sztorit a blogjukban. De a Gugli szerint tényleg létezik ez a bizottság, a weblapjuk a pork.org. (Már ez is, muhah!) És tényleg az övék a szlogen, meg a http://www.theotherwhitemeat.com/ oldal is.Hát nem olyan, mintha kitalálták volna ezt is?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top