Windows 7 SP1 béta szivárog a neten!

2010. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A régóta várt Windows 7 Service Pack 1 kiszivárgott az internet sztrádájára. Az új rendszer számos frissítést tartalmaz, azonban lényegi változást nem vezettek be, azonban több apróbb hibát javítani fog. Az új verziószám pedig ez lesz: 7601.16562.100603-1800.

A Windows 7 első javítócsomagja azonban mérföldkövet jelent nem csak a Microsoft számára, hanem az egész informatikai társadalomnak szerte a világon, mert sokan megvárják az új operációs rendszer bevezetése előtt az első javítócsomagot, hogy biztosra menjenek, és tényleg előrelépés legyen, és biztosan ne hátrány származzon belőle.

A Microsoft szerint nem érdemes várni az új frissítő/ javítócsomagra, mert a rendszerükön drasztikus változást nem okoz majd, és így is jól működik. Akkor mégis mit frissítenek a mostani rendszereken?RemoteFX támogatást fogunk kapni, amely gazdag 3D-s élményt fog adni a felhasználóknak, javítani fognak a virtualizációs technológiák, és a felhő alapú rendszerek támogatásán.

Természetesen az összes eddig megjelent frissítést is tartalmazni fogja a csomag. Idén májusban már egy korai tesztváltozat kikerült az internetre, ám az elég gyerekcipőben jár, és sok hibás kódrészletet is tartalmazott. A mostani kiadás első tesztváltozata a tervek szerint július végén jelenik majd meg.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top