3000 film a YouTube kölcsönzőjében

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az ingyenes szolgáltatások finomhangolása mellett fizetős irányba is szépen terjeszkedik a YouTube. Egyelőre csak Amerikában elérhető online videótékájukba 3000 film került fel. [SZAVAZÁS]

A Hulu vagy a Netflix sikere bizonyítja, hogy igenis van ráció a fizetős modellekben, az emberek mind nagyobb hányada fedezi fel, hogy van élet a tévén és a torrenten túl is. A világ legnépszerűbb videomegosztója sem akar lemaradni a mostanában sikert sikerre halmozó video-on-demand szolgáltatások mögött, így az ingyenes filmek mellett pénzért megtekinthetőkkel bővül a kínálat.

Áprilisban már pedzegették, hogy a YouTube sikeresen megegyezett néhány nagy filmstúdióval és most május elején meg is érkezett a filmkölcsönzőjük, amiben 3000 cím található. Főként Warner, Universal és Lionsgate művek szerepelnek a kínálatban, sikerfilmektől a kevésbé felkapottabb alkotásokig. A TeCSő hivatalos blogja szerint interjúk, filmkritikák, kimaradt jelenetek és hasonló extrák teszik majd teljessé az élményt.

A friss filmek díja 3,99 dollár lesz, a régebbiekért 2,99-et kérnek el. Az előfizetőnek a tranzakció után 30 nap áll rendelkezésére, hogy megnézze a kiszemelt filmet. A play gomb megnyomásától számítva pedig 24 óra áll rendelkezésére, hogy végignézze. Természetesen ingyenes filmek is találhatók a kínálatban és ezek számát is bővíteni tervezik.

Nekünk itt Európa szívében még várni kell, míg ideér a szolgáltatás. Igaz, néhány ingyenes filmet azért meg tudunk nézni mi is, itt megtekinthető a kínálat. (Van köztük zombis is.) A szolgáltatás bejelentése kapcsán azért rékérdezünk: ti mit gondoltok az ilyen fizetős szolgáltatásokról?

##szavazas_9##



Szerző

tech.hu



Scroll to Top