Spontán musical a közösségi oldalakról

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az egész egy átlagos előadásnak indult a Gel konferencián. Az előadó megkérte a résztvevőket, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. Erre az egyik néző dalra fakadva kezdett reklamálni. Többen csatlakoztak hozzá, és végül az egész előadó zengett a közösségi oldalak, illetve a megosztások istenítésétől.

Fergeteges lehetett, legalábbis a videó alapján. Természetesen összehangolt akcióról van szó, az Improv Everywhere nevű társaság áll a hátterében. Az ő munkásságukra akkor figyeltem fel, amikor Star Wars-osat játszottak a metróban. Rengeteg vicces akciót és flash mobot szerveznek, például az ő nevükhöz fűződik a “no pants ride”, amikor ellepik a metrót a nadrág nélkül, alsógatyában vagy bugyiban utazó emberek, na meg a rejtett kamerák. Spontán musicalt is többször szerveztek már bevásárlóközpontokban.Most végül a Gel konferencia résztvevői lettek az “áldozatok”, ezért a szervezők úgy döntöttek, poén lenne a teki közönséget a közösségi oldalak, illetve a megosztás örömeivel szórakoztatni a dalban. Így született tehát ez a produkció.

##242494##

Én meg majd’ kiugrottam a bőrömből, hogy végre olyan témát választottak, aminek köze van a mi témáinkhoz, és újra írhatok róluk.Merthogy én is “...gotta shaaaaaare!” :)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top