3D monitor és TV egyben

2011. 05. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha éppen azon törnéd a fejedet, hogy 3D tévét vagy 2D monitort vegyél inkább, akkor itt a megoldás például az LG DM2350 személyében, ami egyesíti a kettőt.

Munkához és otthoni kikapcsolódáshoz is ajánlják a ketyerét. Mivel egyszerre funkcionál monitorként és tévéként, így tartalmaz DVB-T, DVB-C (MPEG4) tunert, és olyan csatlakozási lehetőségeket biztosít, mint a Scart, Component, HDMI és RCA.

Az eszköz az LG CINEMA 3D tévéihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, úgyhogy attól még, hogy monitor, lehet több emberrel is nézni a filmeket. Helyből két 3D szemüveg is jár a csomag mellé, ezek nem tartalmaznak elektromos alkatrészeket, ezért töltést sem igényelnek.A monitor tévé tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséghez technológiát, így nem kell külön szoftvert telepítéseni, és akár a TV adást is 3D-ben nézhetjük. Médialejátszót is tartalmaz, így népszerű fájlverziókat, mint a HD DivX, külső háttértárolóról, például USB-ről is képes lejátszani.Pontos számok (például méret, ár vagy felbontás) nem derültek ki a gyártó közleményéből, de élőben már megnézhető a hétvégén az Innováció2011 kiállításon, egyébként júliustól lesz kapható itthon.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top