A túlélő tablet

2010. 04. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Persze joggal gondolhatnánk azt, hogy ismét egy "szokásos" tablet jelent meg, viszont van egy jó érvem, hogy ez miért nem így van: ez nem egy átlagos tablet, de mindjárt ki is derül, hogy miért nem.

Hogyan is tudnánk másképpen elképzelni a tableteket, ha nem úgy, hogy gyönyörű design és architektúra. Nos, itt egy egészen más dologról van szó, mint a képen is látható a srácok nem a design-t részesítették előnyben, hanem a masszív felépítést. A Logic Instrument FieldBook első felvonásban a katonaságnak készült, így szinte mindent kibír, úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak, a nedvességnek és mínusz 20 fok és plusz 50 fok között lazán eldöcög.

A kijelzőjét nem érheti semmilyen sérelem ugyanis egy fényes nappalon is tökéletesen látszódó 7 colos 1024x600-as felbontásra képes érintőképernyőt kapott. Egy masszív géphez, combos belső is szükségeltetik, így hát itt sem spóroltak a chipekkel. A gépet egy 1,6 GHz-es Intel Atom processzor működteti, 2GB RAM-mal és egy 120GB-os merevlemezzel.Emellett van rajta Bluetooth, két megapixeles kamera, HSDPA, GPS és vonalkód olvasó is.

Csatlakozók tekintetében sincs hiány, kapott USB-t, SD kártya foglalatot, Ethernet csatit és hang be- és kimenetet. A szerkezet 5 órás üzemidőre képes, de két akkumulátorral is felszerelték, így használt közben is cserélhető. A legborzasztóbb dolog, ami sokakat elrémiszthet, az ára. Ugyanis 2900 dollárba, átszámítva majdnem 600 ezer forintba kerül.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top