A világ legnagyobb üdítő automatája

2010. 07. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Amikor a minap meghallottam, hogy létezik egy több mint öt méteres Coca-Cola automata, kissé elgondolkoztam, hogy ennek vajon mi értelme lehet. Vajon az üdítőkapacitást szerették volna megnövelni, vagy valamilyen más oka van a hatalmas monstrum létrejöttének?

Aztán persze kiderült, hogy nem a kapacitás a lényeg, hanem az embereket szerette volna egymáshoz közelebb hozni az Argentínában székelő Ogilvy ügynökség. A hatalmas üdítő masina egyébként a dél-amerikai Barátság napjára készült.

S, hogy miként hozza közelebb az embereket egymáshoz a gép? Egyszerű, hiszen az automatából egyedül senki sem képes italt vásárolni, mindenképpen szükség van egy embertárs segítségére, ami ugye a szerkezet magassága miatt szinte elengedhetetlen. A vicces a dologban az, hogy mindenkinek, aki inni szeretne egy jót, le kell szólítania valakit, hogy segítsen neki megszerezni az üdítőjét. Természetesen a jutalom sem marad el, tudniillik a gép a segítőnek is kiad egy italt, természetesen az eredeti rendelésen felül, csak úgy grátisz.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top