Álcalámpa iPhone-ra

2010. 07. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mire lehet jó egy elemlámpa applikáció az iPhone-ra? Hát, arra hogy a szifon képernyőjét különböző színekben és fényerősséggel kivilágitsa. Ja! Meg hogy Wi-Fi hotspot-ot varázsoljunk az iPhone-ból. Hoppácska!

A történet pikantériája, hogy az app-ot egy 15 éves srác készítette és az Apple elfogadta, mint nagyon sok 99 centes szoftvert.Úgy látszik nem túlzottan komoly a minőségellenőrzés a nagy almánál, mivel elkerülte tesztelők figyelmét az a rejtett featúra, hogy egy speciális kóddal Wi-Fi hotspot-tá alakíthattad a szifonod.

Ennek lényege, hogy a szifon leszedi a netet a mobilhálózatról, majd a saját Wi-Fi-jén keresztül áttolja azt a notebookodra. Természetesen ezt bármikor megteheted rejtett kód nélkül a megfelelő beállítással bármelyik iPhone-on, annyi csupán a különbség, hogy ezért az AT&T mobilszolgáltató 20 dollárt számláz majd ki neked. Havonta.

Míg a kissrác programja egyszer 99 cent. Hoppácska, ez azért aranyos sztori volt nem? Mielőtt eszeveszettül elkezdenél az Appstore-ban turkálni, szomorúan közlöm, hogy kivették a kínálatból almáék, naná!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top